Odustao je od obiteljskog posla kako bi se bavio spašavanjem životinja koje nemaju dom

Odustao je od obiteljskog posla kako bi se bavio spašavanjem životinja koje nemaju dom

Screenshot: YouTube

JAMIE je s ocem radio u pečenjarnici. Bio je ekspert za pravljenje roštilja i time se bavio cijeli život. Meso nikada nije povezivao s nečim negativnim, no onda se dogodilo nešto što mu je promijenilo život. Jamie je oduvijek volio pse i cijela je ova priča počela upravo zbog njih. Imati velike pse nije lak posao. Vrlo je teško pronaći dovoljno velik prostor za njihov život.

Jamie i njegova djevojka zbog toga su se preselili na farmu. Sve je više počeo shvaćati kako životi životinja imaju istu vrijednost kao i njegov vlastiti. Počeo je udomljavati životinje koje su bile odbačene i bolesne. Danas ima više od 250 spašenih životinja. Kaže kako se na početku bojao konja, no sada s njima ima jednak odnos kao sa svojim psima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožava sve svoje životinje, no maleni prasica Olive njegova je miljenica. Ona uvijek mora biti glavna. Vrlo je hiperaktivna i mrzi kada joj se netko petlja u poslove. Jamie je dokaz da se čovjekov život može promijeniti u sekundi i da razlog tomu itekako mogu biti životinje.

Farma na kojoj žive nije njegova i njezin je vlasnik odlučio prestati iznajmljivati je. No, Jamie i njegova djevojka zbog toga nisu posustali. To im je još jedan razlog da rade jače i bolje. Nadamo se da će uskoro pronaći novi dom u kojem će ove predivne životinje nastaviti uživati u slobodi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara