Ogromnom psu bilo je dosta malog pa ga se riješio najboljim trikom

Ogromnom psu bilo je dosta malog pa ga se riješio najboljim trikom
Screenshot: Rumble

MALI psi često ljudima idu na živce zbog svog lajanja i čudnog stava kada su u pitanju susreti sa psima koji su veći od njih. Istraživanja su pokazala da se to događa uglavnom zbog straha od tih velikih pasa. No ponekad nam njihovo ponašanje izgleda kao provokacija. Zar ne?

Često nam ti mali psi izgledaju poput živčanih ljudi. Sigurno u životu imate bar jednu živčanu osobu koja će uvijek imati primjedbu na sve. Mali psi često podsjećaju na njih. No bez obzira koliko ta osoba ponekad bila iritanta, vi je svejedno volite. Isto je i s malim psima.

Možda nam katkad djeluju arogantno i bezobrazno, no u isto su vrijeme smiješni i simpatični. Zato ih i volimo. Ovaj maleni pas pravi je primjer svoje vrste. Vjerujemo da ga njegovi sustanari vole, no nekad im je jednostavno previše. Njegov veliki brat ovog se puta nije htio suočavati s njegovim neurotičnim ponašanjem pa je odlučio iskoristiti stari trik. Pravio se mrtav!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara