Ova curica odrasta uz tri mopsa i obožava im govoriti luckaste stvari

Ova curica odrasta uz tri mopsa i obožava im govoriti luckaste stvari
Screenshot: YouTube

ODRASTANJE uz ljubimce sa sobom donosi brojne beneficije. Djeca koja od malih nogu imaju pse, mačke ili neke druge ljubimce o kojima se moraju brinuti brže i lakše nauče dijeliti, obavljati obaveze te voljeti bezuvjetno. Ova djevojčica jedna je od njih. Ona obožava svoje pse.

Oni su njezini prijatelji koji njezine korake prate u stopu od rođenja. Pazili su je kada je bila beba i gledali su je kako raste. Čuli su njezine prve riječi i vrlo su brzo shvatili da je njihova najbolja prijateljica velika brbljavica. Kada je naučila pričati, riječi je počela koristiti kako bi svojim ljubimcima lakše pokazala koliko ih voli, ali i kako bi ih zabavljala.

Često im govori da su joj najbolji prijatelji na cijelom svijetu, opominje ih kada joj sline po crtežima, pjeva im pjesmice koje sama smisli i priča im priče u kojima su oni glavni akteri. Njezini roditelji snimali su njihove dane od njezinih najranijih dana pa do sada i sigurni smo da će vas njihova priča nasmijati i uljepšati vam dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara