Ovi mali mačići su posebni, doznajte zašto

Ovi mali mačići su posebni, doznajte zašto
Screenshot

MAČIĆI su bili napušteni i sami u industrijskom području sve dok ih jedan čovjek nije zapazio i spasio. Iznenadilo ga je kako neki od mačića imaju goleme, "medvjeđe" šape. Mali miceki su bili stari oko sedam tjedana i pronađeni su početkom rujna.

Čovjek koji ih je uspio uloviti i spasiti njih šest odveo je u centar Chatons Orphelians Montreal, da im se pomogne i zauvijek pronađe dom. Jedan mačić je imao golemu sreću i odmah je pronašao svoj dom.

Dva mačića su rođena s kongenitalnom fizičkom anomalijom i imaju više prstića na šapama od ostalih. Jedna maca ima dva palca i dodatni prstić na šapi. Ova anomalija je urođena i mačkama pri svakodnevnom životu ne smeta pretjerano.

Ovi posebni mačići su u roku od mjesec dana pronašli svoje tople domove u kojima su voljeni baš takvi kakvi jesu. Ono što su im bile mane, postale su vrline. Svi do reda su vrlo druželjubivi i zaigrani. Imate li vi iskustva sa životinjom s više prstiju ?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara