Ovih sedam stvari razumjet će svaka osoba koja ima psa

Ovih sedam stvari razumjet će svaka osoba koja ima psa
123rf.com

Pas je najbolji alarm. Osobe koje imaju pse najčešće nemaju potrebu navijati alarm na telefonu kako bi ujutro ustale za posao. Njih budi njihov najbolji čupavi prijatelj - pas - i njihova su jutra rijetko tmurna i tužna jer psi popravljaju svaku situaciju, zar ne?

Dlake su normalan ukras svake tamne odjeće. Pseće dlake postaju sastavni dio stana i najčešći asesoar. Nakon nekog vremena to vam prestane ići na živce. 

Vatromet i petarde postaju smrtni neprijatelji. Onaj tko ima psa, mrzi petarde i vatromet. Petarde ljudima prestanu biti zabavne s godinama, no vatromet mnogi smatraju lijepom pojavom za vrijeme blagdana. Ipak, ako imate ljubimca, i to se mijenja. 

Jedan pogled i dali biste im cijeli svijet. Ljudi koji imaju pse znaju koliko je teško odoljeti molećivim pogledima i blagom nagibu glave. A ako se to dvoje kombinira, nemoguće je biti strog i ljutiti se na njih. 

Šesto čulo kada je u pitanju put. Ljubimci imaju neku vrstu šestog čula čim počnete raditi i najmanje pripreme za put ili za običan odlazak do trgovine. Oni sve osjete, a osobito odlaske u koje nisu uključeni oni. Tih trenutaka teško ih je gledati i ostavljati same ili nekome na čuvanje. No kada se vratite, dobijete najljepši doček na svijetu. Nitko vam se ne raduje kao pas koji vas nije dugo vidio!

Ponos. Osjećaj koji vas preplavi kada vaš ljubimac učini nešto prvi put, nauči nešto novo i pokaže svoje sposobnosti neopisiv je, no možemo ga usporediti s ponosom. 

Fotografija za stotinu albuma. Ako imate ljubimca, imate i telefon prepun njegovih fotografija pa ako u tom kaosu pokušate naći neku svoju, trebat će vam nekoliko minuta da nađete onu koju želite. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara