Ovo je najzgodniji veterinar na svijetu, prati ga više od milijun ljudi

Ovo je najzgodniji veterinar na svijetu, prati ga više od milijun ljudi
Foto: Instagram/Evan Antin

UPOZNAJTE Evana Antina za kojim lude žene i muškarci iz cijeloga svijeta. Evan je proglašen najzgodnijim veterinarom na svijetu. Zbog toga je postao prava zvijezda Instagrama, gdje ga prati više od milijun ljudi. No njegov izgled nije jedina stvar koja zadržava sve te ljude na njegovom profilu. Tu su i hrpa slatkih ljubimaca, domaćih te egzotičnih i neobičnih životinja. Uz sve to, Evan ne zaboravlja na svojim objava podijeliti i svoje znanje.

Pokrenuo je i svoju emisiju "Evan goes wild" koja se emitira na Animal Planetu od veljače 2019. godine. Za sebe kaže da je od malih nogu znao što želi raditi i biti. Od djetinjstva obožava životinje svih vrsta, no strast su mu egzotične životinje, osobito bube i gmazovi. Evan radi u veterinarskoj stanici u Kaliforniji, a kada nije tamo, putuje svijetom te pomaže životinjama i istražuje divljinu.

Na njegovom ćete profilu stoga naći životinje svih veličina i kategorija, od ljubimaca, preko čudnih kukaca, do pomalo opasnih i divljih životinja. Ako volite prirodu i životinje, ali i zgodne te pametne frajere, njegov profil prava je stvar za vas. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#TBT 2011 #Brazil my FIRST day in the Amazon Rainforest and the thought of losing it to greed breaks my heart... Do you know why the Amazon is so crucial for our entire planet⁉️: 1️⃣ Oxygen production: Why we call rainforests the “Lungs of our planet” 🌎💨, the Amazon provides 20% of the world’s oxygen. And this leads me to - 2️⃣ Carbon storage: These trees absorb CO2 for photosynthesis to create oxygen and ultimately store 86 billion tons of CO2 every year! THIS is one of the most protective natural forces against climate change and at a time when carbon emissions are OUT OF CONTROL 🌎🌫. 3️⃣ Maintaining the water cycle: The Amazon produces up to 75% of its own rainwater and the Amazon River & tributaries account for 20% of Earth’s flowing freshwater. This also provides water & hydropower to millions of people living outside of the Amazon. FYI the Amazon even affects rainfall in Central America and the Western U.S. 🌎💦. 4️⃣ Biodiversity: The Amazon is home to 30% of the WORLD’s species (animals, insects, & plants) and 10% of the overall biomass. That’s kind of a big deal 🌎🐸. 5️⃣ Medicines: 40% of prescription drugs come from plants & plant extracts, by far most of them from the rainforest! This includes advanced cancer-fighting meds like vincristine 🌎 ➕ . 6️⃣ Indigenous people: Nearly 1M people at risk of losing their homes and I’m pretty sure these tribes don’t have an insurance policy 🌎👊🏽. Plz sign the petition, link in my bio. President Bolsonaro is not just taking a $hit on the Amazon, he’s taking a big, stinky, heinous $hit on #Brazil and the rest of the world and even on himself. #BolsonaroShitHisPants @amazonwatch

Objavu dijeli Evan Antin 🐊🐣🐒🐱🐺🐢🐖🐍🐅🐿🐇 (@dr.evanantin)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara