Pas i mačak najbolji su prijatelji, njihova se ljubav teško opisuje riječima

Pas i mačak najbolji su prijatelji, njihova se ljubav teško opisuje riječima
Screenshot: YouTube

PUNO smo puta pričali o mitu koji kaže da su mačke i psi smrtni neprijatelji. Postoje brojne priče o prijateljstvu i neraskidivim vezama između mačaka i pasa.

Naravno, zna se dogoditi da se ponašaju neprijateljski jedni prema drugima, no to se događa onda kada nisu spremni na druženje i upoznavanje te kada jedni drugima nenajavljeno dolaze na teritorij. Zbog takvih stvari treba biti oprezan kada je riječ o njihovom prvom susretu. 

Pas i maca iz videa imaju odnos koji se teško opisuju. Mačak Alvin došao je prvi u život svoje vlasnice, a kada je konačno imala uvjete da udomi psa, pridružio im se i Baron. Njih dvojica kliknuli su od prvog trenutka, a njihova vlasnica kaže da je to zato što obojica imaju odlike i mačke i psa.

Alvin je, kao stariji "brat", vrlo nježan i zaštitnički nastrojen prema Baronu. Njihovi se dani uglavnom sastoje od duuugih maženja, pusa i igre, koja ponekad može biti i gruba, no koja uvijek završi na pusama. Oni su najbolji prijatelji koji su uvijek zajedno. Njihovo predivno prijateljstvo pogledajte u nastavku. Sigurni smo da će vas ostaviti bez teksta. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara