Pas snimljen kako pomiče tepihe da bi nepokretna baka mogla lakše proći u kolicima

Pas snimljen kako pomiče tepihe da bi nepokretna baka mogla lakše proći u kolicima
Screenshot: Twitter

86-GODIŠNJA baka nema problema sa snalaženjem po kući, unatoč tome što se nalazi u invalidskim kolicima. Zahvaljujući svom psiću, malenoj kujici Lili koja je ozbiljno shvatila svoju ulogu njegovatelja, kreće se veoma spretno i ne nailazi na prepreke.

Unuka Ana Clara Simoes često svraća kako bi pomogla baki te se iznenadila kada je saznala da je Lili pronašla način da samostalno pomaže kada drugih ljudi nema u blizini.

Kada god baka uđe kroz vrata, Lili kreće u akciju. Odmah dotrči do nekoliko tepiha na podu te ih zubima sklanja s puta da bi baka u kolicima mogla neometano proći.

"Sama je to naučila raditi", otkrila je Simoes za The Dodo.

Preslatki prizor Simoes je snimila i postavila na društvene mreže, a video je na Twitteru pogledalo više od 1,5 milijuna ljudi.

"U početku sam mislila da se radi o slučajnosti, ali onda sam shvatila da Lili to čini samo kada baka ulazi u kuću. To je čin ljubavi i brige", rekla je.

Baka ima i drugog psića, koji je slijedeći Lilin primjer počeo činiti isto. Iako nikada nije imala problema sa snalaženjem po kući, baka je jako zahvalna svojim ljubimcima i sretna je jer ih ima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara