Pasmine koje se najbolje slažu s mačkama

Pasmine koje se najbolje slažu s mačkama
Foto: Instagram

VEĆINA ljudi se odluči ili za psa ili mačku, ipak postoje oni koji žele imati obje vrste ljubimaca u svom domu.

U nastavku pogledajte koje se to pasmine slažu najbolje s mačkama, no morate znati da uvijek postoje iznimke. Zato budite sigurni da ih polako i sigurno upoznajete, kako bi izbjegli probleme.

Bigl su podskupina goniča koji koriste svoj iznimni miris kako bi nanjušili plijen. Ti su psi tradicionalno lovili u velikim čoporima pasa s lovcima, pa je bilo neophodno da su se slagali s drugim životinjama. Većina će živjeti sretno s drugim životinjama, uključujući i mačke, koje će vjerojatno smatrati samo još jednim članom čopora.

Basset je također gonič. Basseti su prijateljski i susretljivi. Sa svojim kratkim nogama i dugim, teškim tijelima, ova pasmina je pomalo usporena - sjajna kombinacija osobina za život s mačkama. Vrlo su odani i strpljivi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Olive, Trooper, & MK (@bunchofbassets)

Kavalir King Charles španijel okarakteriziran je kao pouzdani pratitelj djece te vjeran član obitelji. Najveći dio vremena, odlično će se slagati s mačkama u kućanstvu. dio je američke igračke grupe kinološkog kluba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ~CAVALIER~ (@cavalier.spaniel15)

Jedna od najpopularnijih pasmina na svijetu, zlatni retriver je uistinu nježan pas, a njegovi se dobri maniri šire i na mačke kao i na ljude. Zlatni retriveri će se uvijek dobro slagati s drugim ljubimcima u kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Glee, The Golden Retriever (@goldens_glee)

Pudlice su pametne i imaju tendenciju da budu mirne u kući. Prosječna težina nekih pudli je od 4 do 6 kilograma, manje su od mačaka. Sve vrste pudlica mogu mirno živjeti s mačkama u kući.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Taco (@adventures.of.taco)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara