Patio je zbog smrti ljubimca, a onda je odlučio napraviti nešto prekrasno

Patio je zbog smrti ljubimca, a onda je odlučio napraviti nešto prekrasno
Instagram Wolfgang2242

STEVEN Grieg je poznati ljubitelj životinja iz Colorada koji je uvijek imao u svom domu mjesta za životinje kojima je bila potrebna pomoć. Odrastao je s puno pasa i tako je nastavio. Uvijek je imao 3 do 4 psa u kući.

Trenutno živi u kući s velikom okućnicom i ima mjesta za ljubimce. Nažalost, jedan od njegovih pasa je uginuo, a Steveu je to jako teško palo i bio je izrazito tužan.

Zato je odlučio napraviti nešto kako bi odao počast svom uginulom prijatelju. Otišao je u lokalno sklonište i udomio 12 godina staru čivavu koja je imala problema sa srcem i koljenima.  

Nakon toga nije stao, nego je nastavio s udomljavanjem seniora i sada uz pse ima i 2 goluba i 2 patke koje su također trebale dom. Udomio je i prase Bikinija, zeca beskućnika i završio s pravom malom farmom. Iako mu ništa ne može zamijeniti uginulog prijatelja.

Steve je učio dobro djelo i pomogao puno životinja te stekao nove prijatelje koji bi ostali do kraja života u kavezu da ih nije udomio.  

Otvorio je Instagram profil te ima više od 880.000 sljedbenika, a želi pokazati ljudima koliko su seniori divne životinje i zašto ih treba udomiti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara