Pit bul kujica imala je samo 7 kg kad su je našli i bila je poput kostura

Pit bul kujica imala je samo 7 kg kad su je našli i bila je poput kostura
Screenshot: YouTube

KADA su je pronašli na ulici, Reese je bila na rubu smrti. Veterinari su rekli da je jedino što ju je držalo na životu bio adrenalin. Mjesecima je umirala na ulicama, a tek joj je jedan čovjek odlučio pomoći te nije okrenuo leđa od nje. Pozvao je komunalnu policiju, a oni su se obratili obližnjem azilu koji se bavi spašavanjem isključivo pit bulova. Kada su volonterke vidjele fotografiju jadne Reese, nisu mogle zadržati suze.

Odlučile su se pobrinuti za nju i vrlo je brzo počela borba za njezin život. Reese je tada jedva stajala na nogama čak i uz njihovu pomoć, a za nekoliko dana nije više mogla dignuti ni glavu. Veterinar je rekao kako se to događa jer konačno zna da je na sigurnom te im je napomenuo da joj treba odmor. Nakon mjesec dana liječenja, primanja infuzije i odmaranja, Reese je konačno stala na noge.

To je značilo da konačno može otići u svoj privremeni dom. Na početku je bila jako uplašena i zbunjena, no kada je shvatila da je to samo još jedan korak naprijed i pomak nabolje, opustila se. Ona danas skače, trči, igra se, obožava sve ljude i druge životinje. Iako nije u potpunosti spremna za stalan dom, na pravom je putu, a mi smo sigurni da je čeka život o kakvom je prije mogla samo sanjati. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara