Pit bul pomogao policiji da pronađe trogodišnjaka zalutalog u šumi

Pit bul pomogao policiji da pronađe trogodišnjaka zalutalog u šumi
Suwannee County Sheriff's Office

ODANI pit bull postao je heroj jer je zaštitio svog izgubljenog vlasnika sve dok se spasitelji nisu pojavili. Pas Buddy stajao je na straži i pomogao policiji da pronađe nestalog trogodišnjaka koji je lutao šumom, navodi se iz ureda šerifa države Suwannee na Floridi.

Vlasti su saznale za dječakov nestanak kada je njegova uznemirena majka nazvala 911 i prijavila da je dijete, koje se vani igralo s braćom i sestrama, nestalo s obiteljskim psom, piše u Fecebook objavi policijske uprave.

Policajci i jedinica K9 iz Kazneno-popravne ustanove Suwannee tada su započeli potragu za nestalim dječakom dok nisu primili poziv susjeda da je dijete pronađeno. Za to vrijeme pas Buddy zaštitnički se nije odvajao od svog prijatelja i nije dopustio da mu netko nepoznat priđe.

 
 
 
View this post on Instagram

Earlier this afternoon the Suwannee County Sheriff's Office Telecommunications Center received a 911 call from a frantic mother whose 3-year-old son was playing outside with his siblings and wandered away. The mother told the Dispatcher that the family's dog, Buddy, was also missing, and presumed to be with the child. Patrol Deputies and Investigators with the Suwannee County Sheriff's Office along with K9 units from Suwannee Correctional Institution responded to the residence and began searching for the lost child. A short while later, a nearby neighbor called 911 and stated that he located a small child and dog in the woods, but the dog wouldn't let him get near the child. Fortunately, we were able to reunite the child with his mother, thanks in part to "man's best friend" and an alert neighbor. #givethatdogabone #mansbestfriend #LassieaintgotnothingonBuddy

A post shared by Suwannee Sheriff (@suwanneesheriff) on

"Danas popodne šerifov ured za telekomunikacije države Suwannee primila je poziv 911 od uznemirene majke čiji se trogodišnji sin igrao vani s braćom i sestrama i odlutao. Majka je rekla da je obiteljski pas Buddy također nestao i pretpostavila je da je s djetetom.

Zamjenici patrole i istražitelji države Suwannee, s jedinicama K9 iz Kazneno-popravne ustanove Suwannee, odgovorili su na poziv i započeli potragu za izgubljenim djetetom. Nedugo zatim, susjed u blizini nazvao je 911 i izjavio da se u šumi nalaze malo dijete i pas, ali da mu  nije dopustio da se približi djetetu. Srećom, uspjeli smo spojiti dijete s njegovom majkom, zahvaljujući i "čovjekovom najboljem prijatelju" i budnom susjedu", piše u Instagram objavi šerifovog ureda.

Na snimkama dobivenim od WCTV Eyewitness News, može se vidjeti kako Buddy vodi policajce do nestalog dječaka, prenosi People.

"To je bio tako dobar završetak nečega što je moglo biti tragično", izjavio je šerif Sam St. John za lokalne vijesti.

"Stalno objavljujemo tragične vijesti. Kažem vam, tako je dobro napokon ispričati neku dobru priču.

Policija je priopćila i da je obitelj dobro, kao i da dijete nije ozlijeđeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara