Od kad je udomljen pas se ne prestaje smiješiti

Od kad je udomljen pas se ne prestaje smiješiti

 Foto: Facebook.com/KintaKimShibaInu

OD KAD je udomljena Kinta, pas pasmine Shiba Inu ne prestaje se smijati. Kako piše thedodo.com sve je počelo u ljeto 2010. kad ju je u dobi između 12 i 18 mjeseci kako leži na haubi automobila pronašla Michelle Proctor iz Owassoa u Oklahomi.

Mom came out of the bathroom this morning and didn't know why I had a shit-eating grin on my face until she panned out with the video..... I got in big trouble.... I was GUILTY AS CHARGED!!!

Posted by Kinta on 2. veljača 2016


Izgledala je mršavo  pa joj je dala jesti i piti te odvela veterinaru, između ostalog da provjeri je li pas čipiran kako bi ga vratila vlasnicima.

Budući da Kinta nije bila čipirana, zajedno s njom Michelle je obišla grad ne bi li saznala čiji je to pas, ali nitko nije znao ništa. Čaj je i objavila oglas u kojem traži njezine vlasnike, ali kako se nitko nije javljao  odlučila ju je udomiti.

Kinta danas ima oko sedam godina i ono po čemu je svi znaju jest njezin osmijeh. Njezina vlasnica objašnjava i razlog:

"U početku je takve izraze lica radila kad bi krala hranu sa stola. Nama je to bilo toliko slatko da smo je grlili. S vremenom Kinta je shvatila da će tako uvijek dobiti zagrljaje i poljupce tako da se sad stalno smije"

 
Posted by Kinta on 2. veljača 2016


Osim ljudi koji su je posvojili obožava i druge članove svoje obitelji s kojima dijeli dom: mačku Honey, čivavu Kilo i tri zamorca koji se zovu Smore, Lemon i Noodles. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara