Policijski pas Aria nanjušio preko kilogram heroina i manje količine kokaina

Policijski pas Aria nanjušio preko kilogram heroina i manje količine kokaina
123rf.com

ARIA, policijski pas za detekciju droga, nanjušila je u utorak u Mercedesu krapinskih registracija koji je policija zaustavila na autocesti kod odmorišta Prukljan preko kilogram heroina te manje količine kokaina i marihuane, izvijestila je u srijedu šibenska policija.

Mercedes krapinskih registracija vozio je 42-godišnjak kojeg je policija zaustavila u utorak u 6.20 sati na autocesti kod odmorišta Prukljan "postupajući po ranije prikupljenim saznanjima".

Muškarac je tom prilikom negirao da posjeduje drogu te je prepraćen u krug šibensko-kninske Policijske uprave gdje je pas za detekciju droga Aria nakon pregleda vozila imao pozitivnu reakciju na drogu.

Temeljem toga je, po nalogu Županijskog suda u Šibeniku, uz korištenje službenog psa, pretražen Mercedes osumnjičenog u kojem je pronađeno i oduzeto 1128 grama heroina, 77 grama kokaina i 0,9 grama marihuane.

U policiji tvrde da je droga bila namijenjena daljnjoj preprodaji pa je osumnjičeni uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara