Postavili su kameru da vide krade li njihov pas hranu pa ga šokirali

Postavili su kameru da vide krade li njihov pas hranu pa ga šokirali
Foto: Facebook

IVOR je vrlo poslušan i odan ljubimac. Godinama živi sa svojim vlasnicima i nikada nisu imali problem kada bi mu nešto naredili ili zabranili. Čak i kada bi ostavili hranu na stolu u dnevnom boravku, svom ljubimcu nadohvat šape, on je ne bi pipnuo. Baš zbog toga začudilo ih je što u posljednje vrijeme s kuhinjskog pulta nestaje sušena govedina. Odlučili su postaviti kameru kako bi vidjeli je li njihov pas kriv za to nedjelo i poprilično se iznenadili.

Nekoliko trenutaka nakon što su otišli iz svog doma Ivor je otišao u kuhinju te posegnuo za slasnom govedinom. No onda je uslijedilo iznenađenje. S druge strane začuo je glas svog vlasnika koji je gledao prijenos uživo pa se užasno zbunio i šokirao.

Nije mu bilo jasno odakle mu se obraća, no poslušao je njegovu naredbu i ostavio hranu koja nije bila namijenjena njemu. Kada su se vratili kući, porazgovarali su sa svojim ljubimcem i objasnili mu da to ne smije činiti. No sigurni smo da se njegovi vlasnici nisu mogli dugo ljutiti na njega jer tako slatkom lopovu nitko ne bi mogao zamjeriti. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara