Prešao je 20 kilometara da bi se vratio ljudima koji su ga odbacili

Prešao je 20 kilometara da bi se vratio ljudima koji su ga odbacili
Screenshot

KRAJEM drugog mjeseca ovaj mačak je ostao bez doma. Njegova obitelj ga je dovela u sklonište i ostavila. Mačak Toby nije znao što je loše napravio i zašto se sada nalazi u nekoj čudnoj prostoriji i u nekom kavezu te nije znao kamo je nestala njegova voljena obitelj.

Toliko su mu jako nedostajali da je odlučio pobjeći i pronaći ih. Nakon što je prešao više od 20 kilometara i ponovno pronašao svoju izgubljenu obitelj, nije znao što će mu se dogoditi. Sav sretan što je opet s njima nije ni sanjao da će ga opet odvesti u sklonište.

Ovaj put ga nisu htjeli ostaviti nego uspavati jer nisu željeli da im se vrati. Javno sklonište je odbilo uspavati mačka i kontaktirali su Društvo za prevenciju okrutnosti nad životinjama koje je odmah pristalo uzeti Tobyja.

Tobyja je pregledao veterinar i ustanovljeno je da ima upalu gornjih dišnih puteva te je pozitivan na mačju sidu. Mačke s ovom bolešću mogu poživjeti dugo, no potrebno im je malo više pažnje. Tobyjeva priča se proširila po društvenim mrežama i ljudi su se počeli javljati sa željom da mu pruže ljubav i dom.

Mačak je udomljen prošli petak, u svojoj novoj obitelji ima još dva mačka i odmah im je svima pokazao koliko je dobar i drag. Vrlo brzo se oslobodio i zauzeo krevet, no njegovoj novoj obitelj to ne smeta jer znaju da nakon svega što je prošao zaslužuje sve što poželi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara