Prirodni proizvod za zdravlje i vitalnost vaših ljubimaca

Prirodni proizvod za zdravlje i vitalnost vaših ljubimaca
Anima Strath Hrvatska/Helping Animals

ANIMA - STRATH je 100 % prirodan dodatak prehrani za vaše ljubimce koji jača otpornost organizma, pomaže u formiranju zdravog i sjajnog krzna, poboljšava probavu i potiče metabolizam, pospješuje rast i održava zdravlje.

Pogodan je za sve životinje, biljojede i mesojede jer je 100 % prirodan i biljni dodatak prehrani. Dostupan je u tabletama, sirupu i granulama tako da sami možete odabrati koji oblik najbolje odgovora vašoj životinji. Koriste ga psi, mačke, glodavci, ptice i konji. 

Napravljen je od prirodnih elemenata kvasca (Saccharomyces cerevisiae Meyen) u kombinaciji s posebno odabranim biljnim ekstraktima prilikom čega je brižljivo izbjegavano zagrijavanje da bi se potpuno zaštitili svi bitni i ljekoviti elementi.

Švicarska je poznata po proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda. Anima-Strath dodatak prehrani je švicarski brand koji vodi ista obitelj koja ga je i osnovala davne 1961. godine.  

Anima-Strath je u cijelosti napravljen od prirodnih sastojaka bez dodatka umjetnih aditiva i kemijskih konzervansa. U njemu se nalazi više od 60 esencijalnih sastojaka bitnih za kvalitetan i zdrav život životinja. 

60 esencijalnih sastojaka bitnih za kvalitetan i zdrav život životinja

11 vitamina: B1 Thiamin, B6 Riboflavin, Piridoskin, Niacin, Biotin, Pantotenska k., Folna k., B12, C-vitamin, Inozit, Ergosterol

19 minerala: Kalcij, Krom, Željezo, Germanij, Kalijum, Kobalt, Bakar, Magnezij, Mangan, Molibden, Natrij, Nikl, Fosfor, Sumpor, Selen, Silicij, Vanadij, Cink, Cin.

20 aminokiselina: Alanin, Arginin, Asparginin, Cistin, Glutamin, Glicin, Histidin, Izoleucin, Leucin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Prolin, Serin, Treonin, Triptofan, Tirozin, Valin.

11 supstanci koje sudjeluju u izgradnji organizma: Holin, Lecitin, Lecitinfosfat, Manan, Glukan, Glutat, DNK, RNK, ATP, L-karnitin, Ubihinon (Koenzim) Q 6, Ubihinon (Koenzim) Q 7, Ubihinon (Koenzim) Q 8.

Mnoga istraživanja su pokazala da Anima-Strath, uravnoteženi dodatak prehrani sa svim svojim hranjivim vrijednostima, ima pozitivan utjecaj na zdravlje životinja. Poteškoće s plodnosti, problemi s krznom ili perjem, iscrpljenost ili problemi s dišnim putevima te lišajevima i alergijama mogu biti izbjegnuti s preparatom Anima-Strath.

Anima-Strath je testiran i odobren od strane švicarske organizacije FIBL (Swiss Research Institute of Organic Agriculture), što znači da je ovaj dodatak prehrani poželjan i u ekološkoj proizvodnji.

Više o samom proizvodu i iskustvu korisnika možete saznati na www.anima-strath.hr ili na Facebook stranici Anima Strath Hrvatska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;