Psić koji nadgleda djevojčicu koja uči postao hit na internetu

Psić koji nadgleda djevojčicu koja uči postao hit na internetu
Screenshot: Rumble

PSI mogu činiti nevjerojatne stvari i u to smo se uvjerili više puta. Neki ljudi ne bi mogli funkcionirati da nemaju ljubimce koji se brinu o njima. Terapijski psi istrenirani su i naučeni na razne stvari kojima olakšavaju život ljudima s raznim invaliditetima. Psić iz naše priče naučio je nešto što je oduševilo cijeli svijet.

Njegov vlasnik, otac djevojčice iz videa, naučio ga je nadgledati malenu curicu za vrijeme pisanja domaće zadaće. Xu Liang izjavio je kako je više puta zatekao svoju kćerkicu kako igra igrice na telefonu kada je nitko ne gleda. Sve bi to bilo u redu da se ne događa za vrijeme pisanja domaće zadaće.

No Xu je pronašao rješenje. Naučio je njihovog ljubimca da bude pravi mali učitelj koji vodi računa o svojoj malenoj vlasnici za vrijeme učenja. Pas je vrlo brzo postao hit na internetu, a kada ga vidite, bit će vam jasno zašto. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara