Skotna i napuštena kujica upucana je 17 puta, a sada je postala službeni pas

Skotna i napuštena kujica upucana je 17 puta, a sada je postala službeni pas
Instagram

MAGGIE je kujica stara pet godina koju su pronašli u Libanonu zavezanu za kavez. Imala je zatvorene oči, odrezane uši i slomljenu vilicu. Propucana je 17 puta! Spasili su je volonteri iz organizacije Wild At Heart Foundation i nakon što je njena priča postala viralna, pronašla ju je obitelj iz Brightona u Engleskoj.

Prva prepreka na koju su naišli bila je - transport Maggie u Englesku. No nakon šestomjesečne online kampanje u tome su uspjeli. Maggie ima i svoj Instagram profil na kojem ima preko 80.000 pratitelja jer njena priča je uistinu posebna i nevjerojatna. 

Njena udomiteljica je vjerovala u kujicu i znala je da neće biti samo kućni ljubimac. Kujica je položila sve ispite i postala službeni terapijski pas.

Maggie je vesela, razigrana i vrlo društvena. Unatoč agoniji koju je prošla, ona je divan pas i zaslužuje imati samo najbolje u životu.

Maggie obilazi škole i vrtiće, bolnice i razne centre kako bi svima pokazala da se vrijedi boriti i nadati boljem sutra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Who’s first for their free hug?!” -Maggie #bemoremaggie • • • Happy Friday! What are your weekend plans? Me and the girls are going on some long walks and cuddling on the sofa! Can’t wait to take them out tomorrow morning. It’s been so hot that I’m getting up early and heading to the beach while the tide is out! Cute puppies and sandy toes... what more could a furbaby mama ask for?? • • • #rescuedogsofinstagram #lifeofdogs #blinddog #blinddogs #blinddogsofinstagram #rescuedogsofig #rescuedog #rescuedogsofinsta #rescuedogsrule #bighug #netflixdogstory #netflixdogs #dogsofsocal #dogsofig #muttsofinsta #differentlyabled #wildatheartfoundation #dogsarefamily #freehugs #bestwoof #rescuedogsuk

A post shared by Cute Happy Disabled Rescue Dog (@maggiethewunderdog) on

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara