Spasili su četiri vrane koje su ispale iz gnijezda, no ovom se nisu nadali

Spasili su četiri vrane koje su ispale iz gnijezda, no ovom se nisu nadali
Screenshot: YouTube

OBITELJ je spasila četiri mlade vrane koje su ispale iz gnijezda. Mami vrani nije bilo traga, a oni su im bili jedina šansa za preživljavanje. Uz pomoć veterinarke Kristy, stvari su ipak bile malo lakše. Bebe vrane morali su hraniti svaka tri sata. Morali su se o njima brinuti baš poput majke i, uz sve to, morali su ih pripremiti za prirodu i svijet na koji nisu navikli.

Učili su ih da pronađu crve i da se snađu u divljini kako ne bi zauvijek bili osuđeni na njihov dom. Ova je obitelj učinila ispravnu stvar. Iako su se sprijateljili s ove četiri predivne ptice te ih naučili čak i govoriti, nisu ih sebično zadržali za sebe. Vrane su, na kraju cijele priče, bile prihvaćene od strane divljih vrana te su s njima odletjele u toplije krajeve za vrijeme zime.

No onda se dogodilo nešto čemu se ova obitelj nikako nije nadala. Dvije od četiri ptice vratile su se na proljeće kako bi ih pozdravile, malo popričale i zahvalile im na svemu. Kažu kako se svakog proljeća vrate barem dvije. Ova prekrasna priča dokaz je da životinje znaju i osjećaju kada je netko dobar prema njima. Ove su ptice to znale i svako im proljeće pokažu da su zahvalne. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara