Spasili su ga nakon poplave, a onda je čekao dvije godine da pronađe dom

Spasili su ga nakon poplave, a onda je čekao dvije godine da pronađe dom
Pflugerville Animal Shelter

PRONAĐEN je nakon jedne poplave, a trebale su mu pune dvije godine da dobije novi dom i obitelj. Ima 36 kilograma pa su Thompsona mnogi smatrali prevelikim i preopasnim za svoju obitelj, iako je zapravo bila riječ o velikoj bebi koja je htjela ga netko voli i mazi.

Nakon poplave je smješten u skloništu u kojem su ga volonteri i zaposlenici počeli trenirati kako bi lakše pronašao dom. Previše je bio nemiran, pogotovo kad je išao u šetnje, no svi su znali da će mu s malo treninga lako promijeniti ponašanje i pronaći mu savršenog vlasnika.

Iako je drag pas koji se voli maziti i igrati, mnogi su ga ignorirali i izbjegavali. Zaposlenicima skloništa je bilo teško gledati kako udomljavaju ostale pse, dok je Thompson u međuvremenu čekao i čekao.

Bez obzira na sve nisu odustali, nego su ga i dalje trenirali i nudili zainteresiranima, a prošlog tjedna je konačno došao taj dan kad je ovaj veliki pas dobio novi dom.

Uzela ga je jedna obitelj s malom djecom i psom, što znači da će Thompson imati dovoljno društva za igranje. Iako im je svima prirastao srcu, zaposlenici skloništa su bili presretni dok su ga gledali kako odlazi.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara