Štene koje izgleda kao hibrid mačke i psa oduševljava ljude iz cijelog svijeta

Štene koje izgleda kao hibrid mačke i psa oduševljava ljude iz cijelog svijeta
Foto: Facebook

DUI je psić koji je u samo pet dana prikupio gotovo 50.000 pratitelja na svom Facebook profilu. Kako i ne bi kada on poništava onu dobro poznatu podjelu ljudi na one koji vole mačke i one koji više vole pse. Od sada, ako vas netko nekada pita da birate između ova dva čovjekova najbolja prijatelja, moći ćete mu pokazati Duija jer je on savršen njihov spoj.

Dobro, jasno nam je da tako što ne postoji, no Dui doista izgleda kao hibrid mačke i psa. Mnogi korisnici interneta pretpostavili su da se radi mješancu korgija i drevne azijske pasmine Hmong. Ta je pasmina poznata po svojoj snazi, izdržljivosti, inteligenciji te druželjubivosti - obožava djecu i ljude, a odlično se slaže i s drugim psima. No tko je Dui doista i tko su njegovi roditelji?

Njegovi vlasnici za Bored Panda portal izjavili su kako je Dui doista miks Hmonga te jednog kratkonogog psa, no dodali su kako misle da ima genetsku mutaciju. Njegovim obožavateljima to sve, zapravo, nije ni bitno. Oni kažu da je on jednostavno neodoljiv i presladak, a mi se u potpunosti slažemo s njima. U nastavku vam donosimo fotke ovog slatkog mačkastog psića koji obožava igru sa svojim psećim i ljudskim prijateljima. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara