Štene slomljene kralježnice i oduzetih nožica treba pelene i kolica, pomozimo mu

Štene slomljene kralježnice i oduzetih nožica treba pelene i kolica, pomozimo mu
Screenshot: Facebook

VOLONTERKE iz udruge Udomi njušku još jednom su se povele srcem. Razum i savjeti veterinara govorili su da kujicu Janju treba uspavati, no one to nisu mogle dopustiti pa su je uzele na brigu. Malena Janja je debeljuškasto štene slomljene kralježnice. Njoj je potrebna konstantna briga jer se ne može kretati te ne može kontrolirati vršenje nužde, odnosno nuždu ne vrši sama, već joj se svaki dan prilikom presvlačenja i kupanja manualno prazni mjehur kako ne bi došlo do infekcije.

No to nisu jedine brige koje volonterke imaju oko Janje. Janja nema svoja kolica, ona koja koristi sada posuđena su, no njih će vrlo brzo prerasti. Veterinarski dug zasad iznosi gotovo 2000 kuna, a pred Janjom su još brojne terapije, akupunktura te veliki troškovi za pelene, podloške, hranu, prijevoz i mnoge druge potrepštine.

Ova mala neprofitna udruga ima dvanaest životinja o kojima svakodnevno brine, a njezine volonterke bit će vam zahvalne na bilo kakvoj pomoći. Pomoć može doći u obliku prijevoza na terapije ili s terapija, viška pelena, podložaka, vlažnih maramica, hrane, igračaka i, naravno, novca za veterinarske troškove. Detalje vam donosimo u OBJAVI koja slijedi, nadamo se da ćete se odazvati u što većem broju. 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara