Svakodnevni "problemi" s kojima se susreću svi vlasnici mačaka

Svakodnevni "problemi" s kojima se susreću svi vlasnici mačaka
Foto: Facebook

SVI vlasnici mačaka dobro znaju kakve "probleme" one donose. Sve što je nekada bilo vaše, postaje njihovo. Vaš privatni prostor je uzurpiran. Ne možete biti sami kada želite jer baš kada to želite - vaše mace imaju druge planove za vas. Mace će besramno skakati na stol i u vaše krilo dok jedete.

Mace će šapicama dirati vašu hranu, čak i onda kada je uopće ne žele kušati. Pit će vaša pića i grickati vaše slamke. Igrat će se skrivača. Nekada će odrijemati u vašem kuhinjskom elementu. Kada ih zamolite da siđu s površine na kojoj ne smiju biti, one se neće maknuti.

Kada povisite ton, one to i dalje neće čuti. Kupite im skupocjene stvari, one ih apsolutno ne dožive. Sve što one žele je dobra kutija u koju će se moći sakriti. Svakoga dana morate se uvjeravati u to da vas vole.

No, bez obzira na to koliko su nekada hladne i svojeglave, vama su savršene i sve što čine vama je slatko. Obožavate ih čak i kada su čudne i nikada ne zaboravljate njihovu pitomu i umiljatu stranu. 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara