Tvrdoglavi haski se pravio da spava nasred ulice kako bi izbjegao povratak kući

Tvrdoglavi haski se pravio da spava nasred ulice kako bi izbjegao povratak kući
Screenshot: YouTube

ČESTO pse uspoređujemo s djecom. Razloga za to je više. Najčešće to govorimo jer su psi ovisni o nama baš kao i djeca. Oni ne mogu jesti bez nas, bez nas ne mogu obavljati nuždu i bez nas im je često dosadno. No osim što su psi slični djeci jer ne mogu biti bez nadzora odrasle osobe, slični su im i po tome što se ponekad ponašaju razmaženo.

Psi obožavaju svoje vlasnike, slušaju ih i uljepšavaju im život na razne načine, no nekada ipak neće poslušati njihove naredbe. To se događa kada je u pitanju nešto što jako žele, a čest primjer za takvo ponašanje su haskiji koji imaju pomalo zeznutu narav.

Ovaj je pas jedan od njih. On je odlučio da šetnja za njega ipak nije gotova te se izvalio na pola ulice i otežao svojoj vlasnici i bratu posao. Na kraju je i "zaspao". Nas je dobro nasmijao, no vjerujemo da njegovoj obitelji ovo nije bilo smiješno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara