U Gorskom kotaru snimio prizor koji zaustavlja dah, medvjedica se igra s mladima

U Gorskom kotaru snimio prizor koji zaustavlja dah, medvjedica se igra s mladima
Foto: Facebook

KADA živiš na samom rubu šume, u dvorište ti ulaze razne divlje životinje. Gospodin Danijel Popović na to se sigurno već naviknuo. Jučer su se u blizini njegove kuće našli mama medvjedica i njezini razigrani mladi. Medvjedi se polako bude iz zimskog sna pa ovakav prizor nije ništa čudno.

Kako je gospodin Popović sam napisao, priroda se budi, a pravi dokaz za to je ova predivna obitelj koja je njegovom unuku i njemu na nekoliko sati obogatila život. Dodao je kako ne može ne podijeliti ovaj prekrasni prizor s ostatkom Hrvatske te je kroz šalu upozorio one emocionalne da ne gledaju.

Tisuće ljudi pogledale su ovaj neodoljivi prizor, a mnogi su ostavili i komentare ističući da je to prizor koji neće nikad zaboraviti. "Koja divota... popravio si mi dan, čak i 1.maj je dobio smisla u ovom okruženju", napisao je jedan od njih. Sigurni smo da ćete i vi barem na trenutak zaboraviti sve ružno jer ovaj prizor doista oduzima dah!

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara