Učinite jesen zabavnijom i šarenijom sa svojim ljubimcima

Učinite jesen zabavnijom i šarenijom sa svojim ljubimcima
123rf.com

SEZONSKO mijenjanje dlake nikome nije ugodno, no tu se ne može ništa osim pretvoriti četkanje u igru. Pas se može tako učiti strpljivosti i koncentraciji koju svakako trebate nagraditi.

Ono što rade i ljudi, jesensko spremanje, bilo bi dobro napraviti i s ljubimcima. Vjerujemo da vaši ljubimci imaju puno igračaka od kojih su neke postale opasne te ih svakako treba baciti.

Ako je ljubimcu potrošena vodilica ili ogrlica, svakako je zamijenite jer ono što vam najmanje treba je da vam se pas istrgne i pobjegne te nastrada.

Kako dolazi hladnije vrijeme i prije pada noć, osim standardnih šetnji uvedite i neku novu igru, kao naprimjer traženje igračaka uz pomoć poslastica po kući ili stanu.

Ne morate uvijek biti aktivni, i ljubimcima dobro dođe puno maženja i izležavanja. Vjerujemo da je svima interesantna šetnja po šumi koja je prepuna jesenskih boja i igra u lišću.

Ako nosite svoj mobitel sa sobom u šetnje, snimite ljubimca kako se igra u lišću i pošaljite nam prekrasne snimke i fotke. Uživajte sa svojim ljubimcima jer će i vama to dobro doći. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara