UDOMI UZ INDEX, PODRŽAT ĆE TE PET CENTAR

Udomi uz Index: Pas Merlin i mačak Bobo Bobica uživaju u svojim novim domovima

Udomi uz Index: Pas Merlin i mačak Bobo Bobica uživaju u svojim novim domovima
Foto: Press

MERLIN je imao samo četiri mjeseca kada su ga pronašli kako preplašen luta zagrebačkim ulicama. Merlinove njegovateljice i prijateljice iz Udruge Merida kažu kako je imao sreće jer mnogi štenci koji su osuđeni na ulicu ne uspiju preživjeti. 

O Merlinu smo pisali u veljači i samo nekoliko mjeseci poslije ovaj razigrani pas je u sklopu akcije Udomi uz Index pronašao dom, koji su mu pružili supružnici Boris i Branka. Naš partner u ovoj akciji Pet centar razveselio je Merlina i njegove nove vlasnike bogatim poklon paketom.

Uz finu hranu, poslastice, korisne higijenske i putne potrepštine, Merlin je dobio i veliki jastuk u boji koja savršeno odgovara uzorku njegove dlake.

Boris i njegova supruga vrlo brzo su zavoljeli Merlina, a i on njih. Kažu nam da su iznenađeni što je Merlin tako dugo čekao na dom jer je jako dobar i nježan pas koji im je obogatio život.

Merlin uživa u pažnji novih vlasnika, obožava vožnje u autu i velika je maza. Od milja ga zovu Lin.

Sreća se osmjehnula i mačiću Korgu o kojem smo pisali u ožujku. Sa sedam mjeseci završio je u Udruzi Devet života iz Osijeka. Aktivisti su se brinuli o njemu s puno pažnje, a uskoro je osvojio i simpatije svojih novih vlasnika, koji su mu odlučili pružiti toplinu obiteljskog doma.

Korg se sada zove Bobo Bobica, što mu izvrsno pristaje. Njegova ponosna vlasnica nam priča da je Bobo Bobica kralj u kući, posvuda smije ići i sva vrata su mu otvorena.

Najviše uživa u penjanju po stolovima i spavanju u krilu svoga vlasnika. 

Obožava se igrati plastičnim uskrsnim jajima, a Pet centar mu je, uz obilje slasne hrane i korisnih potrepština, poklonio i puno zabavnih mačjih igračaka koje će mu se zasigurno svidjeti.

Bobo Bobica je umiljat mačak koji se voli maziti i nositi.

Ovi vlasnici i ljubimci sretni su što su pronašli jedni druge, a nadaju se kako će ovakvih sretnih priča biti još puno u budućnosti.

I mi se pridružujemo njihovim željama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara