Umrijet ćete od smijeha kada vidite lice kujice koja se pravi da nije kriva

Umrijet ćete od smijeha kada vidite lice kujice koja se pravi da nije kriva
Screenshot: Rumble

POSTOJE ljudi koji vrhunski lažu i postoje oni čija se lica izobliče kada izgovore nešto što nije istina. Kada su u pitanju životinje, mišljenja smo da ne postoje one koje mogu pobjeći od istine i praviti se da nisu krive za neko zlodjelo. Vidjeli smo stotine pasa koji su napravili glupost i koji jednostavno ne mogu reći da nisu krivci za to.

Neki imaju toliko tužan pogled da ih njihovi vlasnici ne mogu ni kazniti. Neki gledaju u pod, neki pobjegnu s mjesta zločina, a neki pokušavaju odglumiti da je sve kul, no to im nikako ne ide.

Mi mislimo da ova kujica spada u ovu posljednju skupinu. Pokušala je lice namjestiti tako da govori - "Sve je ok, nisam ja ništa. Pogledajte, pa smijem se!" - no to joj ipak nije išlo. Njezin vlasnik nije mogao izdržati i praviti se da se ljuti i prasnuo je u smijeh, a sigurni smo da ćete mu se i vi pridružiti. 

Source: Super guilty dog literally can't keep a straight face by KellyKopp

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara