Upoznajte pit bula za čije ponašanje objašnjenje nemaju ni veterinari

Upoznajte pit bula za čije ponašanje objašnjenje nemaju ni veterinari
Screenshot

UPOZNAJTE Leelu, prekrasnu pit bulicu koja u svom životu ima vrlo posebne momente. Neki kažu da je čudna, neki misle da je bolesna, no njeni vlasnici znaju da je posebna i prihvatili su je takvu kakva jest.

Ova smiješna kujica voli sjediti i spavati u vrlo čudnim pozama, a kada joj njen čovjek kaže da je čudna, ona mu samo nabaci upitan pogled. Ona ne može spavati ako nije na leđima s ispruženim stražnjim nogama, a s prednjima u zraku.

Leela vrlo dobro zna kada je kriva i kojim pogledom se može izvući iz baš svake loše situacije. Ne voli zimu i kada idu van po zimi njen čovjek je mora dobro zapakirati kako njegovoj miljenici ne bi bilo hladno. Posebno voli imati kapicu za uši jer joj se hladne uši nikako ne sviđaju.

Iako je njen čovjek bio zabrinut zbog čudnovatih poza u kojima Leela zna biti, veterinar je potvrdio da je s njom i njenim kostima i zglobovima sve u redu. Ona ne može zaspati ako nije ušuškana, odnosno cijela prekrivena mekanom dekicom. Baš je posebna ova njuška! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara