Upoznajte psa koji štedi novac za poslastice

Upoznajte psa koji štedi novac za poslastice
Screenshot

OVA crna njuška je jednostavno opsjednuta novčanicama. Njena bizarna opsesija počela je kad je Holly još bila štene, rekla je njena vlasnica Casi Cook. No osim što joj je u početku novac bio zabava, Holly je shvatila da je i vrlo koristan.

"Ona je mali lopov, kao štene nam je sve krala iz torbi, uključujući i novac. Vrlo brzo je shvatila da ćemo joj kada ima novčanicu u ustima dati poslasticu jer, naravno, nismo htjeli da pojede novac", izjavila je vlasnica. 

''Kada Holly čuje da brojimo novac, u sekundi je kraj nas, nasloni glavu na naša koljena i gura nam ruke njuškom dok joj ne damo novac.''

U kuhinji su vlasnici napravili dvije kasice za nju. U jednu stavljaju novac koji Holly skupi po kući, a u drugu poslastice. Kada više nema novca po kući, vlasnici izvade iz jedne kasice i rasporede po kući tako da, kada Holly želi poslasticu, mora donijeti dolar te se tako zabavlja tražeći sve dok ne pronađe. Sav novac koji se nalazi po kući ona pokupi i mijenja, tj. plaća svoje poslastice. 

''Ponekad za vrijeme večere ova preslatka njuška sjedne do nas u tišini i gurne nam u krilo novac.''

Ako primijetite da vam pas reagira na šuštanje novčanica, tko zna, možda i vi kod kuće imate malog štedišu.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara