Veterinar je odbio uspavati štence, a uzgajivačica je napravila nešto prestrašno

Veterinar je odbio uspavati štence, a uzgajivačica je napravila nešto prestrašno
Screenshot

OVA žena imala je već mnogo pasa. Zove se Margaret Peacock i registrirana je uzgajateljica pasa s mnogim osvojenim nagradama. Osim toga je i osoba bez imalo srca.

Nakon što joj je jedna kujica okotila osmero preslatkih štenaca, 63-godišnjakinja ih je htjela eutanazirati. Veterinar je to odbio učiniti pa se Margaret odlučila za nešto što može pasti na pamet samo bolesnom umu.

Kad je došla kući, vlasnica ih je bacila u hladnjak te ga zatvorila. Sljedećeg dana ih je ponovno odvela veterinaru, no samo je jedan bio živ. Njega je veterinar morao uspavati kako bi mu skratio muke.

Vlasnicu su prijavili, a inspekcija je u njenom domu pronašla jedno štene koje je ubijeno jakim udarcem u glavu. Margaret se branila riječima da je "bila ljuta na kujicu jer je okotila štence" te je sumnjala da imaju genetski poremećaj zbog toga što su roditelji štenaca brat i sestra.

Inspektor Andrew Austin je ustanovio da štenci nisu imali nikakve defekte, ni da su bili bolesni, te nije bilo nikakvog opravdanog razloga za ovaj monstruozan čin. 

Morala je platiti kaznu od 1000 dolara, provela je 12 tjedana u zatvoru te je dobila 12 mjeseci uvjetne kazne, ali nažalost i dalje može uzgajati pse, a razlog je to što se od svoje sedamnaeste godine bavi sa psima i uzgojem te je čak sudjelovala na poznatom Craftsu i osvojila razne nagrade. 

Iako je nepažnjom došlo do začeća kuje, ovo nije način za rješavanje situacije. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara