VIDEO Bio je običan lutalica, a onda je postao heroj

VIDEO Bio je običan lutalica, a onda je postao heroj
Screenshot

BOSCO je pronađen pothranjen i s ozlijeđenom nogom. Volonteri za zaštitu životinja pretpostavili su da ga je udario auto te su ga odveli kod veterinara na kompletan pregled. No snimke nisu pokazivale nikakve traume.

Volonteri tada nisu ni slutili koliko će se Bosov život drastično promijeniti nakon što su ga spasili. Corey je vojni veteran koji se nakon povratka iz Iraka nikako nije osjećao dobro, pratile su ga noćne more, bio je neispavan i stalno gnjevan.

Jedne besane noći, Corey je počeo istraživati o službenim psima i naišao na stranicu "Warrior's Best Friend". Bez obzira na to gdje je tražio, nešto ga je stalno vraćalo baš na tu stranicu.

Psa Bosca spasili su volonteri koji se bave rehabilitacijom i školovanjem napuštenih pasa da postanu službeni psi veteranima. Boscu je više od svega bio potreban čovjek koji je mogao biti uz njega čitavo vrijeme.

Nakon 6 mjeseci obuke u centar je došao Corey i upoznao Bosca i njih dvojica su na prvu kliknuli. Bosco je dobio najbolju moguću priliku stalno imati uz sebe nekoga tko ga toliko voli i kome je potreban.

Njih dvojica pronašla su se u najgorim trenucima života i ta dva "slomljena" života su se spojila i postala jedan - sretan život. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara