VIDEO Hrabri čovjek riskirao je život kako bi spasio susjedova psa od poplave

VIDEO Hrabri čovjek riskirao je život kako bi spasio susjedova psa od poplave

Screenshot: Facebook

ZBOG obilnih kiša u Brazilu je nastao totalni kolaps. Poplave su uništile mnoge domove. Neki su ljudi ostali bez svega što su stvarali cijeli život. Susjedi Douglasa Gomesa jedni su od njih. Poplava je potpuno uništila njihov dom i sa sobom odnijela sve što su stekli tijekom života. Nitko od ukućana nije stradao jer su se za vrijeme poplave našli van doma.

No njihov je ljubimac ostao zatočen unutra i da nije bilo Douglasa - malac bi završio tragično. Hrabri Douglas odlučio je riskirati vlastiti život i ući u poplavljenu kuću kako bi izbavio njihovu kujicu iz nevolje. Iako se kuća počela urušavati, on nije odustao. Iz te se "bitke" vratio kao heroj i spasio život bespomoćne životinje.

Susjedi su se oduševili njegovim činom i rekli su kako će mu biti zahvalni do groba. Njihova kujica svake večeri spava s njihovom djecom i njezin bi gubitak bio previše za sve njih. Iako su u ovoj poplavi izgubili svu imovinu, nisu izgubili jedni druge - njihova je obitelj i dalje na okupu. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara