VIDEO Htio je psića cijeli svoj život, a roditelji su mu konačno ispunili tu želju

VIDEO Htio je psića cijeli svoj život, a roditelji su mu konačno ispunili tu želju
Screenshot: YouTube

RODITELJI često djeci ne dozvoljavaju imati ljubimce jer misle da je to za njih prevelika obaveza. No mnogi ne znaju da ih baš tako mogu naučiti obavezama i bitnim životnim lekcijama.

Ovaj je klinac htio psića otkako je progovorio, no njegovi roditelji čekali su pravi trenutak da bi mu tu želju i ispunili. Rekli su kako imaju iznenađenje i najprije mu uručili pismo. Pismo je jedva pročitao do kraja, a sve te rečenice nije mogao izgovoriti bez suza u očima.

U pismu su mu napisali da mu uručuju poseban poklon koji želi oduvijek. Dodali su da se nadaju da će svoju novu prijateljicu voljeti svakoga dana na poseban način.

Rekli su mu da će mu ona biti najbolja prijateljica te da ga nikada neće napustiti i izdati. Ona će ga naučiti odgovornosti i ovisit će o njegovoj pomoći. Sigurni smo da će ovaj 10-godišnjak ispuniti sve svoje obaveze prema njoj te da će je voljeti bezuvjetno. 
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara