VIDEO Iako su prirodni neprijatelji, štakori su mačićima postali drugi roditelji

VIDEO Iako su prirodni neprijatelji, štakori su mačićima postali drugi roditelji
123rf.com

ZAMISLITE ovo prijateljstvo i ljubav! Ovi štakori su postali dadilje spašenim mačićima i svoj posao su shvatili vrlo ozbiljno. Mačići se najviše vole igrati sa štakorovim repom jer se stalno miče, a njima je to jako zabavno. Mačići vrlo dobro znaju da moraju biti nježni s repovima, a zauzvrat dobivaju ljubav i brigu.

Štakori su preuzeli ulogu roditelja i odlično su se snašli u tome. Iako prirodni neprijatelji, štakori su shvatili da maleni mačići nemaju nikoga i da im je potrebna ljubav. Uredno ih svaki dan čiste i uređuju. Sve je počelo sa štakorom Emilom koji je udomio bolesnu macu Ebony. To prijateljstvo je bilo prekrasno i njih dvoje su sve radili zajedno.

Kada je Ebony uginula, Emil je bio tužan pa su ga stavili s drugim malim napuštenim mačićima za koje se odmah počeo brinuti. Kada bi maleni znali biti pregrubi, on bi ih nježno upozorio da su malo pretjerali. Emil se i dalje brine za napuštene bebe, a u pomoć mu je uskočila i štakorica Remy. Iako imaju i svoje bebe, na male mačiće nikada ne zaborave.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom za kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara