VIDEO Kad je imala 14 godina, ova djevojčica morala je napustiti svog psa

VIDEO Kad je imala 14 godina, ova djevojčica morala je napustiti svog psa
Screenshot YouTube

KADA je bila mala djevojčica, baka je odlučila nabaviti joj društvo. Donijela je kući malenu veselu kujicu Chloe s kojom se ova djevojčica odmah sprijateljila i sve su radile zajedno. Chloe je uživala davajući puse svojoj ljudskoj prijateljici.

Njih dvije živjele su sretno sve do jednog dana kada su njeni roditelji odlučili da se moraju preseliti i da pas više ne može biti dio njihova života. Iako se djevojčica borila protiv toga, nije imala prevelikog izbora ni utjecaja na odluku i Chloe je odvedena u lokalno sklonište za pse.

Njeno srce bilo je slomljeno i svaki dan je bila sve tužnija. Na svaki Chloein rođendan, djevojčica je plakala i razmišljala gdje je ona sada. Kada bi srela u gradu sličnog psa, pomislila bi da je to možda ona, ali nije bila.

Godine su prolazile, djevojčica je postala žena, udala se i rodila dijete i baš kao što je njena baka njoj ispunila želju i nabavila psića, i ona je odlučila otići u sklonište udomiti jednog da bude prijatelj njenom djetetu. Otišla je u isto sklonište gdje je morala ostaviti svoju Chloe.

Prolazeći pokraj bokseva, ugledala je poznatu njušku, ali joj je to bilo nevjerojatno. Na vratima je pisalo CHLOE. Odlučila je uzeti tu kujicu koja ju je jako podsjećala na njenu. Kujica joj je odmah dala hrpu mokrih pusa, a žena je bila u šoku i nije mogla vjerovati da postoji šansa da je to zaista taj pas.

Znala je da to može provjeriti samo po broju mikročipa koji je njena Chloe imala. Broj je odgovarao! Žena je bila presretna i u šoku.

Ona zna da se dogodilo čudo, nakon toliko godina pronašla je psa kojeg je morala ostaviti. Nada se samo da će joj Chloe oprostiti i da će joj uspjeti nadoknaditi barem malo ljubavi koju nije imala sve ove godine.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara