VIDEO Maca je naučila najvažniju rečenicu i uvijek spremno reagira na nju

VIDEO Maca je naučila najvažniju rečenicu i uvijek spremno reagira na nju

Screenshot: YouTube

SVI dobro znamo da nas naši ljubimci obožavaju, no postoji još jedna stvar kojoj nikako ne mogu odoljeti. To je, naravno, hrana. Ljubimci su gotovo uvijek spremni za hranu. Rijetko će kada odbiti obrok ili nagradu, koja često dolazi u obliku raznih poslastica. Dobro znamo kako to izgleda kada stanu kraj stola za kojim objedujemo i molećivim okicama traže komadić našeg ručka. Iako im nekada popustimo, moramo biti svjesni da nije sva hrana pogodna za naše ljubimce.

Isto tako, dobro znamo kakva sreća nastaje kada krenemo prema prostoriji u kojoj držimo njihovu hranu, a kada zašuškamo vrećicama ili protresemo granule u kutiji, naši ljubimci dolijeću iz prostorije s drugog kraja našeg doma. Ova je maca naučila što znači jedno pitanje koje joj postavlja vlasnik. Ono glasi - "Jesi li gladna?" - a njezin je odgovor uvijek potvrdan. Vlasnik je odlučio snimiti svoju macu i njezine reakcije podijeliti sa svijetom. Nas je nasmijala, a sigurni smo da će i vama uljepšati dan. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara