VIDEO Nakon što im je uginuo pas, odlučili su ga klonirati

VIDEO Nakon što im je uginuo pas, odlučili su ga klonirati
Screenshot: YouTube

IZGUBITI ljubimca znači izgubiti člana obitelji. Biće je to koje s vama prolazi kroz brojne situacije. Tješi vas kada ste tužni, veseli se s vama kada ste radosni i voli vas bezuvjetno. Izgubiti ljubimca znači izgubiti pravog prijatelja. Ovi su ljudi ostali bez svog psa zbog teške bolesti.

Nisu se mogli nositi s tom situacijom i odlučili su se za nešto poprilično čudno. Sjetili su se obitelji koja je klonirala svog ljubimca i odlučili su učiniti isto sa svojim. Slijedili su upute, uzeli DNK uzorke, zamrzli ih te poslali u Koreju.

Iako je na početku bilo problema s rastom stanica, na kraju je sve prošlo dobro i nakon trideset dana dobili su obavijest o tome da su dvije kujice skotne. Kada su došli vidjeti svog novog starog ljubimca, oduševili su se. No mnogima je ovaj potez bespotreban i pomalo uvrnut. Što vi mislite o tome? Biste li ikada klonirali svog ljubimca? Mi mislimo da je previše napuštenih ljubimaca na ulicama i u skloništima da bi se radile ovakve stvari.
 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara