VIDEO Njemačka doga i maca bore se oko mjesta na krevetu: Pogledajte tko će pobijediti

VIDEO Njemačka doga i maca bore se oko mjesta na krevetu: Pogledajte tko će pobijediti

Screenshot: Rumble

NJEMAČKA doga jedna je od najviših i najelegantnijih pasmina na svijetu i s pravom je nazivaju psećim Apolonom. Vrlo je profinjena i atletski građena, a bez obzira na svoju veličinu velik je obožavatelj sjedenja u krilu svog vlasnika. Max, pas iz videa, vrlo je pristojan i odgojen, no kada je riječ o ležanju na krevetu pokraj svog vlasnika, ne želi popustiti nikome.

Njegova je želja jednostavno bila prejaka i morao je nešto učiniti. Najprije je uputio pogled upozorenja maci koja se izležavala na krevetu, no ona ga jednostavno nije shvatila ili se samo pravila da ga ne shvaća. Max je gluh i ne može čuti svoj lavež, pa vjerujemo da je htio biti tiši kada je krenuo u drugu rundu.

Druga runda bila je upozorenje putem lajanja i to je upalilo. Iako je maca s kreveta silazila što je sporije mogla, pesonja je ipak pobijedio ovoga puta. Moramo vam priznati da nas je to začudilo jer znamo da su mace gotovo uvijek bolje u ovakvim borbama, bez obzira na veličinu pasa. 

 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Source: This Is The Cutest Battle For A Spot On The Bed You'll See Today by MaxandKatietheGreatDanes

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara