VIDEO Ovaj pretili pas je konačno saznao što znači ljubav

VIDEO Ovaj pretili pas je konačno saznao što znači ljubav

Screenshoot: YouTube

OVAJ pesonja bio je napušten, a stanje u kojem su ga spasioci pronašli bilo je prestrašno. Njegova idealna kilaža trebala bi biti oko 22 kilograma, a on je imao 53! Žena koja ga je pronašla nije mogla vjerovati svojim očima.

Siroti pas bio je potišten, teško je hodao, što nije ni čudo jer je imao 27 kilograma više od svoje idealne težine. Kada su ga doveli kući, Arbuckle je bio strašno tužan, uši su mu bile stalno spuštene i nije htio niti mogao ići van. Duge šetnje nisu bile moguće jer mu je težina radila veliki pritisak na zglobove.

Ovaj pesonja prošao je puno toga i pred njim je još uvijek puno izazova, ali njegova privremena udomiteljica bila je odlučna da mu pomogne i da bude sretan pas. Počeli su s dijetnom prehranom i polagano su povećavali aktivnosti.

Ova divna žena trudila se da se Arbuckle što više kreće, a on joj je zahvaljivao svakodnevnim maženjem i spavanjem u krilu. U pet tjedana izgubio je pet kilograma i polako, ali sigurno, napreduje. Sada već hoda ponosno, a ono najbitnije je da je naučio kako biti pas.

Ono što ih oboje veseli su male stvari kao zavijanje ili igranje sa štenetom ili šetnja po kvartu. Arbuckle je postao pravi sretan pas s osmijehom na licu, ali to nije sve. Javila se žena koja mu je ponudila stalan dom, Jane je bila za njega zainteresirana od prvog dana i ona je ta koja mu je i dala ime.

Arbuckle je pronašao svoj stalni dom, no u početku se vidjelo da mu nedostaje njegova privremena udomiteljica. Ovaj pesonja se brzo prilagodio na novi život i na novu obitelj. Od novih četveronožnih prijatelja naučio je nove stvari, počeo je lajati kada i oni laju i postao dio čopora.

U međuvremenu je izgubio još kilograma i sada se može još više kretati i igrati. Arbuckle konačno zna što znači biti dio obitelji i kako izgleda kada si voljen i sretan pas.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom èlanku vezanom uz kuæne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara