VIDEO Pogledajte koliko je mazan ovaj neobični ljubimac

VIDEO Pogledajte koliko je mazan ovaj neobični ljubimac

Screenshoot: YouTube

ARGENTINSKI Tegu spada u skupinu gmazova, no ovakvu mazu, sigurno smo, niste još vidjeli. Ovaj gušter obožava zajednički doručak sa svojom ljudskom mamom, a najdraža mu je kajgana. Nakon zajedničkog doručka, on joj obično daje puse i pokazuje ljubav i zahvalnost za finu hranu. Obožava se maziti i zapravo ga nimalo ne zanima da li to njoj odgovara ili ne.

Penje se po njoj i namješta se baš onako kako to njemu najbolje odgovora. Ovo mazno čudo se zove Winston i njegov prijašnji vlasnik ga je ostavio u kutiji na ulici jer vjerojatno nije znao kako se brinuti za njega. Prije nego što je Winstona udomila, njegova vlasnica je osam mjeseci provela istražujući o ovim gušterima i kada je bila sigurna da je spremna, udomila ga je.

S njim ima puno posla, ima čudan odnos s cipelama i tenisicama i to u tolikoj mjeri da ih doslovno skine s noge svoje vlasnice. Iako je u početku bilo malo problema, kada su se napokon naviknuli jedno na drugo jednostavno se obožavaju. Winston ima svoju vlastitu kupaonicu, svakodnevno ide u šetnje i jede puno voća i proteina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neobična ljubav i neobičan ljubimac ipak čine jednu prekrasnu priču i iako se nekima ovakvi ljubimci čine manje maznima od drugih životinja, Winston je pravi dokaz da spadaju u kategoriju najmaznijih.

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara