VIDEO Priča o strahu i snovima: Prijatelj koji će ostati s vama zauvijek

VIDEO Priča o strahu i snovima: Prijatelj koji će ostati s vama zauvijek
Screenshot

MLADA djevojka je svoj san započela strahom. Dok je bila mala strašno se bojala pasa, a svaki dan je morala proći pokraj jednoga koji je lajao svaki put kada bi ona prošla kraj njegova dvorišta.

Vlasnica joj je rekla da pas nije opasan i da laje zato da bi je zaštitio, no djevojka je i dalje bila u strahu. Jednog dana je ograda ostala otvorena i on je potrčao za njom, a ona je pala s bicikla.

Kroz neko vrijeme vidjela je kako njegovu vlasnicu odvoze, umrla je, a on je ostao sam. Trčao je i cvilio za bolničarima, no oni su ga tjerali nazad. U njoj se tada nešto prelomilo i shvatila je koliko je pas bio vezan uz svoju vlasnicu.

On je danima sjedio na ulazu u dvorište i čekao da se ona vrati, no ona se nikada neće vratiti i djevojka je to znala. Znala je da mu mora pomoći, ali se i dalje strašno bojala. Polako mu je prilazila i nosila hranu i poslastice.

On je strpljivo i dalje čekao da se vrati njegova najbolja prijateljica, a djevojka je znala da ne smije odustati jer nije htjela da pas umre od tuge. Njena upornost i ljubav su mu dali snage za život i počeo je živjeti za nju.

Olieng je izašao iz svog dvorišta i krenuo za djevojkom i od tada su postali nerazdvojni prijatelji. Ona ga je okupala, mazila, hranila i igrala se s njim.  I on je opet bio sretan pas, a ona je nadvladala svoj strah.

Vjerno ju je čekao da se vrati iz škole na autobusnoj stanici svakog dana. Jednu noć je jako lajao i spasio je cijelu obitelj od požara. Olieng  je postao član obitelj i nevjerojatan prijatelj.

Jednog dana kad se vratila iz škole vidjele je da je on ne čeka. Panično ga je krenula tražiti i pronašla je njegovo ozlijeđeno tijelo na cesti. Udario ga je auto. Uzela ga je u naručje i požurila do veterinara, no vrata su bila zatvorena.

Olieng je uginuo, a djevojka je znala da će postati veterinar koji će uvijek biti dostupan za ranjene životinje.

Ovo je prekrasna priča o strahu koji se pretvorio u ljubav, prijateljstvo i ispunjenje sna. Ova divna djevojka je do sada spasila puno pasa, a sjećanje na njenog Olienga će uvijek biti uz nju. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara