VIDEO Pronašli su zlostavljano štene u kanalu dubokom više od 10 metara

VIDEO Pronašli su zlostavljano štene u kanalu dubokom više od 10 metara
Screenshot

MONSTRUM je psiću odrezao nogu prije nego što ga je bacio u kanal dubok više od 10 metara. Maleni je plakao, usamljen i gladan, sve dok ga netko nije spazio.

Po njega su došli spasioci iz organizacije Hope for Paws, a ono što ih je dočekalo, slomilo im je srce. Pas je plakao od bolova i izgledao je jako loše. Odmah su ga odvezli veterinaru, a njegovo stanje je bilo kritično pa ni oni nisu bili sigurni hoće li maleni preživjeti.

Štene je pokazalo da ima veliko i hrabro srce i da želi živjeti, operacija je prošla super i on se polagano počeo čudesno oporavljati. Dobio je ime Jordan i nakon kupanja i odmora, došao je u sklonište gdje su ga smjestili s drugim psima.

Oporavak od strašne traume traje, no Jordan sada dobiva ljubav i pažnju kakvu zaslužuje i konačno je sretan i bez boli.

Nalazi se kod privremene udomiteljice gdje uživa u pažnji, ljubavi i igri, a mi mu želimo da brzo zaboravi sve loše i pronađe svoju obitelj koja će ga zauvijek voljeti. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara