VIDEO Spašeni pas nevjerojatno je reagirao kada je ugledao more

VIDEO Spašeni pas nevjerojatno je reagirao kada je ugledao more
Screenshot

OVAJ pas je bio najmanji u leglu koje je bilo napušteno. Brzo je pronašao obitelj, no dugo mu je trebalo da se potpuno opusti. Njegova obitelj se trudila, ali se on dugo bojao svega oko sebe.

Njega je bilo strah ići u šetnje, samo bi sjeo na cesti i dalje nije htio ići. Svaki dan i svaki novi centimetar u šetnji bili su veliki napredak. Sada je on veseli i znatiželjan pas koji želi upoznati svijet oko sebe i spreman je na sve avanture.

Pas Brady je dobio priliku da isproba nešto sasvim novo i njegova obitelj ga je odlučila odvesti na plažu. Do sada je bio na planini, vidio razne rijeke i jezera, no ocean i plaža su mu potpuno nepoznati.

Njegov vlasnik Anthony i on imaju posebnu vezu, obojica su veseljaci i zabavljači, a kada su ne vide duže vrijeme, njihov susret pun ljubavi i veselja raznježi sve oko njih. Kada su došli na plažu, Brady je bio sretan i spreman na igru.

Ova mala obitelj je uživala u izletu, a ova priča je dokaz kako se uz ljubav i strpljenje uplašeni pas može transformirati u divnog, veselog i znatiželjnog prijatelja. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara