VIDEO Spasili su sovicu koja se zabila u prozorsko staklo

VIDEO Spasili su sovicu koja se zabila u prozorsko staklo

Screenshot: YouTube

OVA mala sova zabila se u prozorsko staklo i ozlijedila. Nije se mogla micati i jedno joj se oko zaklopilo. Vlasnici kuće odmah su je pustili unutra kako ne bi postala meta divljih mačaka. Utoplili su je, stavili na sigurno i mazili je. Oduševili su se ovom životinjicom i njezinim ponašanjem. Bila je potpuno opuštena i pitoma. Bilo je potrebno samo nekoliko minuta da se potpuno oporavi.

Iako su je htjeli odvesti veterinaru, predomislili su se kada je počela letjeti po kući. Zahtijevala je da je puste na slobodu. Oni su to, naravno, učinili iako su oboje izjavili kako su se vrlo brzo zaljubili u nju i kako bi bilo sjajno imati sovicu u kući. No svjesni toga da se radi o divljoj životinji - pustili su je odmah kada je pokazala da to želi. Sigurni smo da će im ona biti zahvalna na ovome do kraja života i, tko zna, možda ih ponovno posjeti! 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara