Vlasnici pustili psa na krevet, on učinio nešto urnebesno

Vlasnici pustili psa na krevet, on učinio nešto urnebesno
Screenshot: YouTube

SVI MI ponekad  poželimo zabranjene stvari. Kada moramo u školu, nama se baš i ne ide. Kada moramo na fakultet, mi bismo se vratili u onu školu koju prije baš i nismo voljeli. Kada smo na dijeti, često maštamo o slasnoj hrani koju ne smijemo ni pogledati. Kada smo bolesni, baš bismo išli s društvom van. Kada dogovorimo izlazak, radije bismo bili kući i gledali film, i tako u nedogled.

To se često događa i ljubimcima. Oni bi radije tenisice svojih vlasnika nego svoje igračke. Oni bi večeru za ljude, a ne za ljubimce. Oni bi se često zavlačili tamo gdje ne smiju i odmarali na mjestima koja su im zabranjena. No ljubimcima je puno lakše dobiti to nešto naizgled nedostižno. Jedan pogled molećivim očima i vlasnik je barem napola slomljen.

Pogledajte samo malenog jazavčara iz naše priče. Njemu su vlasnici dopustili da bude na krevetu, a umjesto izležavanja i odmaranja, on je učinio nešto posve drugo. Od uzbuđenja je počeo skakati i trčati po krevetu te je dobro nasmijao svoje vlasnike. On taj krevet toliko voli da svaki put radi isto. U nastavku pogledajte kako to izgleda. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara