Vlasnik i uvrijeđeni pas gadno su se posvađali i to zvuči presmiješno

Vlasnik i uvrijeđeni pas gadno su se posvađali i to zvuči presmiješno
Screenshot: YouTube

BUDDY je američki bokser koji, kao i svaki drugi ljubimac, obožava maženje. No voli on i druge stvari, među kojima moramo izdvojiti šetanje, odlaske u pseće parkove, vožnje automobilom i kupanje. Da, Buddy je jedan od onih pasa čudaka koji obožavaju kupanje.

I prije nego pomislite na kupanje u jezeru, rijeci ili moru, moramo vam napomenuti da se ovdje radi o kupanju u kadi. Onom strašnom kupanju od kojeg svi "normalni" psi bježe. No Buddy je ipak poseban bokser. Njega od drugih pasa razlikuje i njegova nevjerojatna lijenost. On je toliko lijen da mu se ne da ustati s kauča i prići vlasniku kako bi ga mazio.

On umjesto toga počne glasno zanovijetati i negodovati. Njegov vlasnik u videu nabraja sve aktivnosti koje su toga dana obavili i odbija mu prići i maziti ga. Nama cijela njihova "svađa" zvuči urnebesno. Što vi kažete? Je li Buddy zaslužio češkanje ili se ipak mora ustati s tog kauča?

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara