Za sve vlasnike kojima je teško ostaviti ljubimce na par dana, evo odlične ideje

Za sve vlasnike kojima je teško ostaviti ljubimce na par dana, evo odlične ideje
Screenshot

ADELE je nabavila svog psa prije 5 godina i jednostavno ga obožava te želi s njim podijeliti svaki trenutak, no to često nije moguće. Uz sve, njen pas pati od separacijske anksioznosti i svaki put kada negdje mora otići i ostaviti ga, proživljava tešku dramu. Dogodilo im se i da ih je u šetnji uhvatilo nevrijeme te se nisu imali gdje sakriti jer psima ulazak nije bio dozvoljen.

Adele i njen suprug odlučili su to promijeniti pa su pokrenuli blog naziva Dog Furiendly na kojem su sastavili popis svih mjesta na kojima su ljubimci dobrodošli. S vremenom su shvatili da to ne smije ostati samo na blogu nego da trebaju napraviti pravu web stranicu, nešto kao Trip Advisor za pse, pa su prošle godine u lipnju krenuli sa stranicom dogfuriendly.com .

Oboje su napustili svoje poslove i posvetili se ovoj stranici. Na ovaj način svi vlasnici mogu vrlo jednostavno pronaći mjesto na kojem su njihovi ljubimci dobrodošli. Odlična ideja, zar ne? 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara