Zabavite se sa svojim ljubimcima na Svjetski dan ljubavi prema kućnim ljubimcima

Zabavite se sa svojim ljubimcima na Svjetski dan ljubavi prema kućnim ljubimcima
123rf.com

IAKO je svakom ljubitelju životinja svaki dan ispunjen ljubavlju prema ljubimcima, danas je i službeno njihov dan. Svake godine 20. veljače se obilježava Svjetski dan ljubavi prema kućnim ljubimcima i vjerujemo da je ovo idealna prilika da pokažete svojim ljubimcima koliko vam znače. Svi dobro znamo koliko su nam ljubimci zahvalni za svaki trenutak pažnje koji im poklonimo, a danas učinite malo više.

Ne trebate trošiti novac na poklone jer ljubav se ne kupuje. Možete jednostavno provesti malo više vremena danas s njima, poigrati se na neki drugačiji način, tepati im, maziti ih i možda im dati malo više poslastica.

Idealno bi bilo da i sve to zabilježite fotografijom ili videosnimkom. Vama će ostati lijepa uspomena, a možete podijeliti i s nama svoje prekrasne dlakavce i kako ste proveli dan posvećen ljubavi prema kućnim ljubimcima. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz kućne ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara